Vrouw | 32 jaar | 178 cm

Woont in gemeente Gouda

Deze lieve, intelligente vrouw houdt wel van wat uitdaging. Na haar vwo deed ze een technische studie en had ze een actief studentenleven. Ze zat in het bestuur van haar studentenvereniging en woonde op kamers. Nog steeds heeft ze contact met vrienden uit haar studententijd. Ze spreken af en toe af voor een borrel, een etentje of iets actiefs. Momenteel werkt ze bij een technisch adviesbureau. Vorig jaar heeft ze haar eigen huis gekocht en daar is ze best een beetje trots op.

Ze is opgegroeid in een gezellig en nuchter gezin in een klein stadje in de polder. Vroeger had ze verschillende bijbaantjes en deed ze fanatiek aan waterpolo. Stilzitten past niet bij haar. Toen niet en nu nog steeds niet. Ze vindt het heerlijk om te hardlopen en doet ook af en toe mee aan een wedstrijd. Ze draait haar hand zelfs niet om voor een hele marathon. En sinds kort heeft ze een racefiets. Ze houdt echt van buiten zijn, maar kan soms ook genieten van lekker netflixen.

Ze is avontuurlijk ingesteld en vindt het ook leuk om op vakantie nieuwe plekken te ontdekken. Een combinatie van natuur en cultuur is favoriet, maar ze is ook altijd in voor een dagje strand en zwemmen. 

Je kunt haar verder omschrijven als zelfstandig, nuchter, maar ook gevoelig. Ze is redelijk introvert en zal niet snel op de voorgrond staan. Ze vindt diepgang en discussiëren leuk, is bedachtzaam, gedisciplineerd en loyaal.

De man (± 28-35 jaar) die bij haar past is zelfstandig, intelligent, sportief en positief ingesteld. Hij praat makkelijk, is zelfverzekerd, maar ook respectvol. Hij heeft oog voor anderen en is maatschappelijk betrokken. Zijn kerkelijke achtergrond is PKN of enigszins vergelijkbaar. Ze zegt: “Hij hoeft zijn leven niet 100% op orde te hebben, dat heb ik ook niet”.

Wat ze belangrijk vindt is een gelijkwaardige relatie, waarin je elkaar aanvult, samen leuke dingen doet, elkaar tijd en aandacht geeft, maar ook ruimte geeft in vertrouwen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!