Vrouw | 34 jaar | 174 cm

Woont in regio Veenendaal

Bij deze sympathieke, goed verzorgde vrouw voel je je gelijk op je gemak. Ze is betrokken op anderen en makkelijk in de omgang. Na de pabo startte ze voor de klas en daarna deed ze een onderwijsmaster en een coachingsopleiding om zich nog meer in het vak te verdiepen. Nu combineert ze het lesgeven met een staffunctie.

Lang woonde ze op kamers met anderen. Sinds een aantal jaren heeft ze haar eigen huis in een deel van een boerderij en daar geniet ze enorm van. Ze komt uit een sportief en stoer meidengezin en heeft goed contact met haar ouders en zussen, die niet naast de deur wonen.

In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om met de hond van haar buren of ouders te wandelen of om in de tuin bezig te zijn. Maar ze kan ook echt genieten van gewoon lekker in het zonnetje zitten met koffie en een boek. Ze is namelijk gek op lezen. Verder is ze sportief en volleybalt ze wekelijks. Ook gaat ze graag een dagje zeilen. Gewoon ergens in Nederland een boot huren en genieten van een dag lekker buiten zijn.

Ze is een kerkelijk betrokken (GG) en actief bij zowel het plaatselijke als het landelijke jeugdwerk. Ze houdt van gezelligheid en heeft een fijn sociaal netwerk dat bestaat uit schoolvriendinnen van vroeger, kennissen uit de buurt, maar ook van het vrijwilligerswerk wat ze doet.

Als ze op vakantie gaat, vindt ze het heerlijk om actief te zijn in de natuur. Maar ook lekker ontspannen op een terrasje en wat cultuur snuiven is wel aan haar besteed.

Je kunt haar verder omschrijven als oprecht en zorgzaam. Maar ook flexibel, zorgvuldig, gedreven en stabiel. Ze kan goed luisteren, maar houdt niet van oordelen. Ze weet wat ze wil, maar hoeft niet altijd op de voorgrond te staan. Ze is nuchter, maar ook open en breed geïnteresseerd.  

De man (± 31-41 jaar) die ze zoekt is sociaal, rustig en zelfstandig. Hij weet waar hij voor staat en wat hij belangrijk vindt in het leven. Hij is maatschappelijk betrokken en heeft interesse in de wereld om hem heen. Hij houdt ook van het buitenleven en vindt het leuk om samen op pad gaan om nieuwe dingen te ontdekken. Hij heeft een reformatorische achtergrond.

Een gelijkwaardige relatie, waarin je tijd vrijmaakt voor elkaar, maar elkaar ook in vertrouwen de ruimte geeft om eigen dingen te doen. Samen geloven en alles delen. Dat is wat ze graag wil.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke vrijgezel?

Vul dan onderstaand formulier in of stuur een WhatsApp-berichtje naar 06-18198300.

Daarna neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!