Laden Evenementen

Ben jij een christelijke vrijgezel in de leeftijd van 20 tot ± 35 jaar en wel in voor een beetje avontuur? Dan is deze LET’S MEETZZ-activiteit echt iets voor jou! Op zaterdag 6 juli a.s. gaan we namelijk SUPPEN & BORRELEN. En om het nog iets specialer te maken doen we dit bij zonsondergang. Hoe gaaf is dat?!

SUPPEN & BORRELEN vindt plaats bij Strand Horst. Na een duidelijke instructie op de kant, gaan we zelf het water op. Daarbij kunnen we ervoor kiezen om richting eiland De Zegge te suppen, langs de rietkragen of gewoon op het Wolderwijd, waarvan het grootste gedeelte mooi ondiep water is. Goed genoeg om te kunnen suppen én super makkelijk om weer op je board te komen als je per ongeluk in het water bent gekukeld. En ondertussen kunnen we genieten van de gezelligheid met elkaar en (hopelijk) een mooie ondergaande zon…

Voor en na het suppen doen we gezellig een drankje bij Telstar Beach, zodat we elkaar in een ongedwongen sfeer beter kunnen leren kennen.

Of je nu MEETZZER bent of niet, je bent van harte welkom!

Het programma:

19.30 – 19.45 uur Ontvangst bij Telstar Beach, Palmbosweg 32-36 te Ermelo
19.45 – 20.30 uur Drankje en kennismaken
20.30 – 22.00 uur Instructie suppen en het water op
22.00 – 23.00 uur Borrelen

De kosten zijn voor het suppen zijn € 25,00 per persoon – LET OP: dit is EXCLUSIEF drankjes voor en na het suppen (deze graag zelf bestellen en afrekenen bij Telstar Beach).

Kom je met de auto, dan kun je die parkeren bij de locatie. Per auto kost een uitrijkaart € 6,00.

Aanmelden:

– Meld je nu aan en vul onderstaand formulier in (aanmeldingen zijn op basis van beschikbaarheid, vol = vol).
– Na ontvangst van jouw aanmelding ontvang je binnen 3 werkdagen een voorlopige bevestiging via WhatsApp.
– LET OP: Deze activiteit kan helaas niet doorgaan als er teveel wind staat of het slecht weer is. Daarom ontvang je binnen 2-4 dagen voor de activiteit definitief bericht of het doorgaat ja of nee. Bij ja, dan ontvang je gelijk ook de definitieve bevestiging met de laatste (praktische) info en de factuur.

Kom ook en LET’S MEETZZ!

Ja, ik meld mij aan voor deze LET’S MEETZZ!-activiteitGa naar de bovenkant