Laden Evenementen

Ben jij een christelijke vrijgezel in de leeftijd van 20-65 jaar en heb je zin om andere christelijke vrijgezellen te ontmoeten? Kom dan ook naar deze LET’S MEETZZ!-activiteit op zaterdag 25 mei a.s.! We gaan gezellig buitenspelen en barbecueën; een combinatie van teambuilding, fun én lekker eten! Dat wil je toch niet missen?

POLDERFUN & BBQ vindt plaats bij Polderevents, een mooie evenementenlocatie in de polder bij Wagenberg (boven Breda). Hier zullen we zes leuke spellen/activiteiten doen. Welke dat zijn, blijft een verrassing (dit hangt onder andere af van het weer en de samenstelling van de groep). Maar leuk wordt het zeker! Daarna gaan we gezellig barbecueën, zodat je alle gelegenheid hebt om de andere deelnemers beter te leren kennen. En maak je niet druk om het weer; deze locatie heeft zowel binnen als buiten allerlei mogelijkheden.

De vorige LET’S MEETZZ!-activiteiten waren voor verschillende leeftijdscategorieën. Bij deze activiteit is er ruimte voor jong én oud(er), maar de indeling is wel op leeftijdscategorie. Of je nu MEETZZER bent of niet, je bent van harte welkom!

Het programma:

15.15 – 15.30 uur Ontvangst bij Polderevents, Wagenstraat 78 te Wagenberg
16.00 – 17.30 uur Polderfun
17.30 – 19.30 uur BBQ | Vlees en Vega; met passie bereid in de buitenkeuken, inclusief buffet met salades, friet, saus en stokbrood met kruidenboter
19.30 uur Einde activiteit

De kosten zijn € 89,50 per persoon (hiervoor krijg je een factuur na de definitieve bevestiging van jouw aanmelding – deze ontvang je uiterlijk één week voor de activiteit).

Wat is inclusief?

– Polderfun
– BBQ
– Drankjes (onbeperkt) tijdens de ontvangst en BBQ

Kom ook gezellig en vul onderstaand formulier in!
LET OP! Aanmeldingen na 23 maart 2024 zijn op basis van beschikbaarheid (vol = vol).

Indeling op leeftijdscategorie is ook afhankelijk van het aantal aanmeldingen en het streven is een ongeveer gelijke verdeling man/vrouw.

Ja, ik meld mij aan voor deze LET’S MEETZZ!-activiteitGa naar de bovenkant